• عوامل موثر در كيفيت مرغ گوشتي
  • اهميت در تنظيم بازار:
  • استرس گرمايي مرز اقتصادي صنعت مرغداري
  • ) وضع فيزيكي دان :
  • ) وضع فيزيكي دان :

تغذيه؛ عامل بازدارندۀ كانيباليسم در مرغ هاي تخمگذار-2

۵ بازديد

در تحقيقي ديگر ، يك نوع ديگر از تأثير لايه هاي زيرين تحليل شد . طيور بر روي سطح هاي مفتولي محافظت شدند و ‏در سنين متفاوت اين سطح مفتولي با مرحله سفت و محكمي كه با تراشه هاي چوبي پوشيده شده بود جايگزين شد . مرغ ‏هاي بالغي كه بر روي سطح ها مفتولي رشد و پرورش يافته بودند در مقايسه با مرغ هايي كه بر روي سطوحي با تراشه ‏هاي چوبي نگهداشته گرديده بودند نوك زني بيشتري از خود نشان مي دادند . مرغ هايي كه بر روي سطح ها با تراشه هاي ‏چوبي نگه داشته گرديده بودند نوك زدن به زمين در ميانشان اكثر ديده مي شد .

خريد اينترنتي مرغ

به نظر مي رسيد كه زمان تماس با سطح هاي ‏مختلف بر روي مقدار نوك زني پرها تأثيرگذار باشد . پولت هايي كه در 10 روزگي در تماس با شن و ماسه بودند در ‏مقايسه با پولت هايي كه در يك روزگي در معرض شن و ماسه قرار گرفتند رفتارهاي نوك زني بيشتري از خويش نشان ‏دادند . پولت هايي كه بر روي سطح هاي مفتولي و بدون هيچ شانسي براي كاويدن و كاوش كردن نگه داشته شدند نوك زني ‏هاي خفيفي داشتند كه احتمالاً باعث به نوك زني هاي شديد در آينده مي گردد‏‎ .‎ ‎• ‎شكل غذا و رويه هاي تغذيه در مرغ هاي تخمگذار ، صورت و قالب غذا معمولا به فيس نرم و خميري ميباشد . تحقيقات نشان داده تغذيۀ طيور با ‏خوراك بصورت پلت سبب ساز به ارتقاء نوك زني پرها مي گردد . رابطه و مقابله قابل توجهي در بين وجود و يا اين كه نبود علوفه و ‏شكل طعام (چه بصورت پلت و يا نرم) وجود داشت . اندازه بالاي نوك زني و زخم ديدگي پرها در مرغ هاي ‏تخمگذاري كه در سطوح فارغ از كاه مراقبت مي شدند و با پلت تغذيه مي شدند حاكي از آن بود كه مرغ هاي تخمگذار ‏بايستي با ميزان مناسبي علوفه تغذيه شوند . هنگاميكه مرغ ها با خوراكي كه به اندازۀ كافي و مناسب ريز و له گرديده بود ‏تغذيه شدند زيرا اكثر درگير ميل كردن غذا ميباشند و مقطع بيشتري را صرف خوردن و نوك زدن به غذا مي نمايند ‏رفتارهاي كانيباليسمي و آسيب رساندن به پرها خيلي كمتر از وقتي مي‌باشد كه با غذا درشت خيس تغذيه مي گردند ‏ مرغ هايي كه بر روي سطح ها با تراشه هاي چوبي نگه داشته شده بودند نوك زدن به زمين در ميانشان عمده چشم مي شد‏ ‎• ‎تأثير تركيبات و مواد سازندۀ خوراك‏

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.