بيشتر نمودن 25 .0 درصد يا 50 .0 درصد كلريد پتاسيم ، علاوه بر جبران ميزان سطح هاي الكتروليت ، استرس را نيز كاهش داد . تاثيرات مشابهي نيز در هنگام اضافه نمودن نيم تا يك درصد كلريد پتاسيم به جيره هاي مصرفي ، گزارش گرديده هست . نتايج فوق ، حاصل مطالعاتي پژوهشي در كالج Parana برزيل بود . اين گروه از محققين به محاسبه اندازه كلريد پتاسيم غذا و آب در ارتفاع عصر پاياني ، يعني 21 تا 49 روزگي معاش جوجه هاي گوشتي قرارگرفته زير موقعيت استرس گرمايي ( دماي 25 تا 35 درجه سانتي گراد ) پرداختند . آنها همچنين متوجه شدند كه هيچيك از افزودني هاي فوق كه به جيره غذايي مصرفي يا اين كه آب بيش تر ميگردند باعث افزايش وزن ، ارتقا مصرف آب و غذا نشد اما ميزان زنده ماندن را از 15% به 70 % ارتقا بخشيد . سطح ها اسيدهاي آمينه : در يك مطالعه تحقيقاتي ، تاثيرات آماده نمودن ليزين بر جوجه هاي گوشتي 6 تا 8 هفته ، قرارگرفته در استرس گرمايي نظارت شد . مطالعه فوق در دانش كده AuBurn صورت پذيرفت . در اين مطالعه ، در مقدمه جيره واحدي شامل 18 درصد پروتئين خام و 3250 كيلوكالري انرژي مهيا شد . بعد جيره فوق به پنج بخش تقسيم شد و 5 اندازه از ليزين ( 0 .75 تا 1 .15 درصد ) به جيره طولاني تر شد . اگرچه وزن زنده پرنده ها با ليزين ذيل تاثير قرار نگرفت و ضريب تبديل غذا در برخي از سطح ها ليزين ، ارتقا يافت . در انتها هم محققين به اين سود رسيدند كه دماي بالا در وضعيت رطوبت بالا ( 28 جايگاه سانتي گراد با 74 درصد رطوبت ) ، اندازه پرورش پرنده را كاهش داده و باعث افزايش نياز مطلق پرنده به ليزين مي گردد . كه البته ما با بالا بردن ليزين در دان توليدي همت كرده ايم كه به اين توصيه لباس كار بپوشانيم
چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷ ۰۰:۴۰ ۴ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است