• عوامل موثر در كيفيت مرغ گوشتي
  • اهميت در تنظيم بازار:
  • استرس گرمايي مرز اقتصادي صنعت مرغداري
  • ) وضع فيزيكي دان :
  • ) وضع فيزيكي دان :

استرس گرمايي مرز اقتصادي صنعت مرغداري

۴ بازديد

بيشتر نمودن 25 .0 درصد يا 50 .0 درصد كلريد پتاسيم ، علاوه بر جبران ميزان سطح هاي الكتروليت ، استرس را نيز كاهش داد . تاثيرات مشابهي نيز در هنگام اضافه نمودن نيم تا يك درصد كلريد پتاسيم به جيره هاي مصرفي ، گزارش گرديده هست . نتايج فوق ، حاصل مطالعاتي پژوهشي در كالج Parana برزيل بود . اين گروه از محققين به محاسبه اندازه كلريد پتاسيم غذا و آب در ارتفاع عصر پاياني ، يعني 21 تا 49 روزگي معاش جوجه هاي گوشتي قرارگرفته زير موقعيت استرس گرمايي ( دماي 25 تا 35 درجه سانتي گراد ) پرداختند . آن‌ها همچنين متوجه شدند كه هيچيك از افزودني هاي فوق كه به جيره غذايي مصرفي يا اين كه آب بيش تر ميگردند باعث افزايش وزن ، ارتقا مصرف آب و غذا نشد اما ميزان زنده ماندن را از 15% به 70 % ارتقا بخشيد . سطح ها اسيدهاي آمينه : در يك مطالعه تحقيقاتي ، تاثيرات آماده نمودن ليزين بر جوجه هاي گوشتي 6 تا 8 هفته ، قرارگرفته در استرس گرمايي نظارت شد . مطالعه فوق در دانش كده AuBurn صورت پذيرفت . در اين مطالعه ، در مقدمه جيره واحدي شامل 18 درصد پروتئين خام و 3250 كيلوكالري انرژي مهيا شد . بعد جيره فوق به پنج بخش تقسيم شد و 5 اندازه از ليزين ( 0 .75 تا 1 .15 درصد ) به جيره طولاني تر شد . اگرچه وزن زنده پرنده ها با ليزين ذيل تاثير قرار نگرفت و ضريب تبديل غذا در برخي از سطح ها ليزين ، ارتقا يافت . در انتها هم محققين به اين سود رسيدند كه دماي بالا در وضعيت رطوبت بالا ( 28 جايگاه سانتي گراد با 74 درصد رطوبت ) ، اندازه پرورش پرنده را كاهش داده و باعث افزايش نياز مطلق پرنده به ليزين مي گردد . كه البته ما با بالا بردن ليزين در دان توليدي همت كرده ايم كه به اين توصيه لباس كار بپوشانيم

خريد اينترنتي مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.