• عوامل موثر در كيفيت مرغ گوشتي
  • اهميت در تنظيم بازار:
  • استرس گرمايي مرز اقتصادي صنعت مرغداري
  • ) وضع فيزيكي دان :
  • ) وضع فيزيكي دان :

عوامل موثر در كيفيت مرغ گوشتي

۶ بازديد

به طور صريح مدل چربي طولاني تر شده به رژيم تأثيري عميق برروي تركيب اسيد چرب در چربي شكم دارااست . در واقع مخلوط اسيد چرب در چربي شكم رابطه نزديكي با چربي‌هاي غذايي دارد . همينطور به رويه مشابهي محتواي اسيد چرب در چربي عضله ها منعكس كننده مخلوط چربي تغذيه‌اي است . براين اساس امكان اين مورد وجود داراست كه گوشت مرغ را با اسيد‌هاي چرب خاص . مثل روغن ماهي، كلزا يا تخم كتان در رژيم تقويت نماييم . از نقطه لحاظ تغذيه‌اي اين قضيه در تغذيه بشر نيز جذاب ميباشد كه محرمانه اسيد‌هاي چرب ذكر شده اثر حفاظتي در پيش‌روي بيماريهاي قلبي-عروقي نظير تصلب شرايين يا ساخت لخته در عروق ( ترومبوز ) دارند . با اين وجود تقويت و غني سازي خاطره گرديده باعث به ايجاد چربيهاي مايع بيشتري ميشود كه از حيث بصري و از حيث تكنولوژيك براي كيفيت گوشت مرغ مضر مي باشند . از آنجايي كه اسيد‌هاي چرب اشباع نشده بخصوص اسيد‌هاي چرب اشباع نشده به اكسيد شدن بسيار اصلي مي باشند كيفيت حسي اين مال نيز ممكن هست تغيير كند (بو و طعم) . براي غلبه بر اين مشكل مي‌توان به رژيم غذايي مرغ ويتامين E اضافه نمود كه يك ماده ضد اكسيده كننده (آنتي اكسيدان) مي باشد . نكته قابل فيض گيري اين كه با اين انگيزه كه نيازهاي كيفي گوشت مرغ براي كشتارگاهها و مصرف‌كنندگان براي كشتارگاه و مشتريان برآورده گردد مي‌توان محتواي اسيد چرب لاشه را در مرغها اصلاح نمود . 

خريد اينترنتي مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.