• عوامل موثر در كيفيت مرغ گوشتي
  • اهميت در تنظيم بازار:
  • استرس گرمايي مرز اقتصادي صنعت مرغداري
  • ) وضع فيزيكي دان :
  • ) وضع فيزيكي دان :

جيره نويسى صحيح در تغذيه طيور و افزايش راندمان توليد

۶ بازديد

به طور كلى طيور به اندازه اى طعام مى خورند كه احتياجات انرژى خويش را تامين نمايد كه در اين صورت خوراك دادن به چهره اختيارى يا آزاد امرى غيرمنطقى نخواهد بود . در مرغداريهاى استان خريد مرغ گلستان اصول جيره نويسى طيور از طرف مرغداران كمتر رعايت مى شود و اكثر به رخ دلخواه و سنتى طيور تغذيه مى شوند . جيره نويسى بايستي به نحوى تهيه شود تا طعام مصرفى روزانه تمام احتياجات مغذى حيوان را به نحو مطلوب تامين نمايد . ظرفيت دستگاه گوارش طيور محدود هست ، ولذا تغييرات مربوط به اندازه طعام در محدوده ظرفيت دستگاه گوارش نوسان پيدا مى كند، به اين ترتيب در شراي جيره غذايى از حيث انرژى فقير باشد حيوان نمى تواند به حدى طعام مصرف كند كه احتياجات انرژى خود را تامين نمايد . هنگامى كه ملاك اصلى جيره را غلظت انرژى قرار دهيم در جيره نويسى عملى تراز انرژى بايد مشخص شده و بعد از آن ساير مواد مغذى را نسبت به سطح انرژى تنظيم كنيم ، به نحوى كه با اندازه غذا زمينه توقع احتياجات مواد مغذى براى ساخت گوشت و تخم مرغ تامين شود . جيره هاى پرانرژى معمولا راندمان بيشترى دارا‌هستند اما از طرفى در موقعيت طعام دادن به صورت آزاد ممكن مي‌باشد اندازه غذا مصرفى از احتياجات انرژى تجاوز كند . ضروري به ذكر مي باشد از موقعيت محيطى پرورش جور هاى طيور، احتياجات مغذى براى هر نژاد و مدل ايجاد از معيارهاى انرژى به خواسته شالوده گذارى اصولى در احتياجات مغذى طيور مى باشد . از آنجايى كه آماده آوردن حالت محيطى مطلوب براى پرورش طيور در اين صنعت قابليت پذير و اقتصادى بوده در جيره نويسى طيور وبرنامه هاى تغذيه اى طيور به راحتى مى توانايي طبق سفارش هاى منحصر به فرد هر نژاد عمل كرد . با ارتقا گرماى محيط به ازاى هر سكو سانتيگراد از منطقه آسايش به بالا مقدار غذا مصرفى ۵ .۱ درصد كاهش پيدا مى نمايد . براى جوجه هاى گوشتى ، سرعت پرورش و وصال به وزن مطلوب براى فروش مد لحاظ بوده كه براى اين امر محدوديت غذايى وجود ندارد و مي بايست گله را به خوردن غذايى بيشتر تحريك كرد . در تغذيه طيور وقتى سخن از پروتئين مى شود در واقع احتياجات اسيدهاى آمينه را مى بايست در لحاظ گرفت ، زيرا جذب پروتئين از روده به رخ اسيدهاى آمينه فيس مى گيرد . در جيره نويسى طيور، پروتئين ومقادير اسيدهاى آمينه و نسبت هر يك از آن‌ها به انرژى اهميت زيادى داراست و براى حصول حداكثر بازده جيره ـ نويسى به جاى پروتئين بايستي اسيدهاى آمينه را تنظيم كرد . بازدهى جيره هاى غذايى به تراز انرژى ، پروتئين و نسبت انرژى به پروتئين بستگى دارااست . 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.