بي حسي الكتريكي يكي از اعمال گذشته از كشتار ميباشد كه اثر متعددي بر متابوليسم ماهيچه ها و كيفيت گوشت دارااست (6 و 18) . نتايج اكثر پژوهش ها تاكيد بر فعاليت اندك طيور در روند قبل از كشتار داراست . اين قانون براي كليه حيوانات اهلي به ويژه حيوان ها حلال گوشت درستگو ميباشد و هدف آن كاهش درد حيوان تا بازه خروج بدون نقص خون از بدن ميباشد (2) . سه تئوري در قضيه تاثير تحريك الكتريكي بر تردي گوشت ارايه گرديده است: 1- تحريك الكتريكي موجب تسريع در تخليه ATP شده و در فيض سبب دوري از جمود نعشي در اثر سوز و سرما مي شود، 2- تحريك الكتريكي بازه زماني بازه زماني كاهش pH پس از مرگ را در حالي كه جايگاه حرارت ماهيچه هنوز بالاست جلو مي اندازد و اين كار ممكن است سبب ساز فراوان شدن كار پروتئاز آندوژنوس كه مسئول تردي در مراحل آماده سازي گوشت شود، و 3- تحريك الكتريكي با تجزيه ي فيزيكي فيبر هاي ماهيچه اي باعث ترد شدن گوشت مي شود (18) .دو روش براي تحريك الكتريكي در كشتارگاه وجود دارد: رويه تحريك الكتريكي با به كار گيري از آمپرپائين (صفر تا 200 ميلي آمپر) كه موجب انقباض و ارتقاء ترقي جمود نعشي مي شود و خط مش تحريك الكتريكي با استعمال از آمپر بالا (350 تا 500 ميلي آمپر)كه موجب انقباض هاي ناخواسته مي شود و كاهش ATP تسريع مي شود . مقايسه ي اين دو رويكرد نشان داده ميباشد كه استفاده از آمپر بالا براي تحريك الكتريكي در كاهش مدت بازه زماني فعاليت آوري تأثير گذارتر از آمپر پائين مي باشد . استدلال مثبت ديگر استفاده از آمپر بالا براي تحريك الكتريكي اين ميباشد كه در خط كشتار فقط به 15 ثانيه مدت نياز مي باشد در حالي كه سيستم آمپر پائين از 1 تا 15 دقيقه مقطع واجب دارد
یکشنبه ۰۸ مهر ۹۷ ۰۰:۱۱ ۴ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است