• عوامل موثر در كيفيت مرغ گوشتي
  • اهميت در تنظيم بازار:
  • استرس گرمايي مرز اقتصادي صنعت مرغداري
  • ) وضع فيزيكي دان :
  • ) وضع فيزيكي دان :

كنترل بهداشتي كشتارگاه:

۴ بازديد

1 . اقدامات حتمي براي نبرد با جوندگان و حشره‌ها به دقت به مسئله اجرا گذارده شود . 2 . كليه پنجره هايي كه به محوطه بيروني كشتارگاه باز مي شوند، ‌بايد مجهز به توري بوده ، به جور اي كه از ورود پرنده ها و حشرات پرهيز شود . 3 . همگي سالنهاي عمليات و هم تجهيزات مربوط بايستي در نقطه نهايي كشتار روزانه بدقت و به طور بدون نقص شستشو و پاكيزه گرديده و با ماده ضد عفوني كننده مناسب گند زدايي گردند . 4 . همگي آبروهاي فاضلاب مو جود در محوطه بيروني كشتارگاهها بايستي مجهز به سرپوش مطلوب باشد ‌بنحوي كه از تماس هرگونه پرنده با ان دوري شود . 5 . كليه كاركنان شاغل در كشتارگاه بايستي هنگام فعاليت از لباس كار مناسب منحصربه‌فرد جهت ايمني فردي و خودداري از انتقال بيماري (‌شامل كفش – كلاه- روپوش- ماسك – دستكش و . . .) به كار گيري كنند . جامه هاي كار بايد در پايان هر نوبت كاري ردوبدل وپس از شستشو و ضدعفوني به رويه مناسب براي استعمال در روز سپس آماده گردند . 6 . تعويض بموقع و نيز نصيحت مي كرد ستفاده از ماده ضدعفوني كننده در حوضچه هاي ضدعفوني موجود در محل ورود كشتارگاه بايد مد حيث قرار گيرد . 7 . از ورود خودروهاي متفرقه به كشتارگاههاي طيور بايد اكيدا خودداري شود . 8 . از حفظ هر دسته طيور و ساير حيوانات در كشتارگاههاي طيور بايد جلوگيري گردد . 9 . ضايعات كشتارگاهي بايستي بلافاصله و با رعايت تمامي قوانين بهداشتي به واحد تبديل ضايعات كشتارگاه و يا با آماده اوردن تمامي تجهيزات حتمي (بدون هر گونه نشد در طول بازه زماني حمل ) به كارخانه تبديل ضايعات غير وابسته انتقال داده شوذ و در غير اين فيس به روش بهداشتي در محل كشتارگاه دفن گردد . بديهي مي باشد با تمامي كشتارگاههايي كه دراجراي دستورالعمل مذكور قصور نمايند، از نحوه مراجع رسمي بازخورد واجب بعمل خواهد آمد . مسئوليت حسن اجراي راهبرد بعهده مدير كل استان بوده كه با استفاده از نيروهاي اداري نسبت به بازرسي ، چك واعلام موردها ذي‌ربط اقدام كنند . خريد مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.